Social Media

Review - Sigma F80 Flat Kabuki

Hallo iedereen! In deze blogpost review ik voor jullie een foundationkwast waar jullie vast eerder van gehoord hebben. Toen ik verschillende youtubers deze kwast zag gebruiken was ik verkocht: ik moet er ook zo een! Het is alweer een tijdje geleden dat ik deze kwast bestelde, wat in mijn ogen een voordeel is. In deze review vertel ik mijn mening over de oh zo populaire kabuki-kwast, en hoe hij na een tijdje gebruiken bevalt.

Sigma F-80 Flat KabukiZoals jullie misschien al weten is deze foundationkwast erg gehyped onder de beautybloggers- en youtubers. Er zijn bijna geen negatieve reviews over te vinden, en ook in deze review krijgt de kwast een thumbs up. De F-80 is een recht afgesneden kabuki-foundationkwast gemaakt van synthetische haren. Dit is een groot voordeel, omdat de kwast met dit soort haren minder foundation 'opzuigt' en dus zuiniger in gebruik is.

De finish van de foundation zelf is erg natuurlijk en 'geblend', precies zoals ik hem zou willen hebben. Geen pancake dus! Echter geen zorgen als je een onzuiverige huid met veel roodheden hebt (zoals ik), want meerdere lagen zijn mogelijk, mits je foundation daar toe in staat is natuurlijk.

Wel brengt de kabuki-kwast bij mij persoonlijk lastig foundation aan op mijn neus. Het lijkt dan wel alsof de foundation er telkens af 'glijdt' als ik deze met de F80 aanbreng. Dit kan helemaal aan mij liggen (ik heb nou eenmaal een erg vette t-zone..) maar als jouw neus ook wat vetter is dan de rest van je gezicht is dit iets om in je achterhoofd te houden. Voor mij is het echter geen probleem, aangezien ik eventueel nog een sponsje kan gebruiken voor mijn neus.Verder vind ik het wel lastig om de kwast compleet schoon te krijgen. Aangezien de haren zo dicht op elkaar staan, kan het nog wel eens gebeuren dat je foundation diep in de kwast gaat zitten als je hem ondersteboven bewaard. Zelf krijg ik het dan niet voor elkaar om de kwast helemaal van foundation te ontzien, wat ik zelf wel een nadeel vind.

Ondanks mijn persoonlijke probleempje met het foundation aanbrengen op mijn t-zone en het schoonmaken van de kwast, vind ik de kwast prima om mijn foundation mee aan te brengen. Ik gebruik hem dan ook iedere dag om twee laagjes foundation mee aan te brengen en terwijl mijn foundation een dekkend effect heeft, lijk ik niet op een pannenkoek. Hoera!

Sigma F-80 Flat Kabuki kost €22,95 en is onder andere hier verkrijgbaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten